vrij werk - shop

 

Om zo nu en dan eens nieuwe inspiratie te doen, tekentechnieken te updaten, maakt Anne Luchies monotypes. Deze hebben vaak wat weg van rotstekeningen. Bokjes, gazellen en berken vormen vaak het onderwerp. Het vrije werk is hier te zien en er zijn prenten te koop.


Monotypes

AnneLuchies Illustrations

Annes Illustrations

En ook deze echt Arnhemse (Oosterbeekse-Velpse) ansichtkaart ‘Groeten uit...’ -met daarop de historische trolleybus van lijn 1- is te koop. Bij diverse ondernemers aan en in de buurt van lijn 1, van Velp naar Oosterbeek en vice versa, zoals Meijer en Siegers, Vonktotaal, Jansen & de Feijter en Hart van Velp kun je terecht.


De ansichtkaart is ook via mij te bestellen à €1,25

(excl. verzendkosten).


In mijn shop (op de pagina van mijn vrije werk) vind je zowel de trolleybuskalender en meer kaarten van classic cars. Let op: De shop werkt nog niet optimaal. Beter is het om je bestelling aan mij door te mailen en dan komt het helemaal goed. Mail: info@anneluchies.nl.

Trolleybuskalender & Ansichtkaarten

Voor de echte trolleybusliefhebber is er een unieke trolleybus verjaardagskalender op A4-formaat gemaakt, met 12 afbeeldingen van trolleybussen en sfeerbeelden. Speciale editie, ter gelegenheid van 70 jaar trolleybus in Arnhem.


Te koop via mij voor  €15 (excl. verzendkosten).

Stripje

Mondkapjes met trolleybusdessin

We kunnen niet zonder in het ov met een mondkapje, daarom een echt Arnhems trolleybusmondkapje. Anne Luchies heeft het dessin ontworpen.


Eenvoudige dubbellagige uitvoering in polyester tricot voor  €7,50

(excl. verzendkosten). Verkrijgbaar in blauw, geel en maroonrood.

Luxe uitvoering in katoen, gevoerd met katoen/viscose,

én met filterpocket €14,50 (excl. verzendkosten).

Verkrijgbaar in blauw en maroonrood.