Over Anne Luchies

 

Een korte kennismaking

Anne Luchies is visueel ontwerper en maakt met name illustraties en infographics, daarnaast een stukje animatie en grafische vormgeving.

Met als achtergrond een studie aan de kunstacademie van Arnhem, nu Artez (modevormgeving en docent tekenen eerstegraads) werkt Anne Luchies nu ruim vijventwintig jaar als illustrator voor kranten en diverse instellingen en ruim twintig jaar als infographicredacteur  en -designer, De opdrachten zijn onder anderen voor magazines, jaarverslagen, kranten, folders, vaktijdschriften, gebruiksaanwijzingen, presentaties voor de zorg, websites en educatief materiaal en projecten.


Frisse en snelle illustraties, verhalen in beeld, veelal digitaal gemaakt met programma’s als illustrator, photoshop. Daarnaast werk met ‘de hand’, zoals pen, oostindische inkt, monotype en gouache.


Heldere infographics in de vorm van: plattegronden c.q. locatiekaartjes, met of zonder places of interests (poi), medische tekeningen, economische statistieken en van uw vergadering -op locatie of via digitale meeting- een mooi verslag in tekst en beeld. Anne Luchies verzorgt tevens gastlesssen voor bedrijven en of scholen.

Neem snel een kijkje in het portfolio.


...voor frisse illustraties,

infographics en vormgeving

AnneLuchies Illustrations

Annes Illustrations

Verder houd ik me aan de AVG. Al het werk op deze site is van mijn hand. Ik bewaar gegevens volgens de AVG en ga er zorgvuldig mee om. Ik verwerk geen persoonlijke gegevens etc.